عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد، گزارش اخیر تیم نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل را که در آن ادعا‌هایی درباره حضور اعضای القاعده در ایران مطرح شده بود را قویاً رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به شورای امنیت این ادعا‌ها را «بی‌اساس، مغرضانه و فاقد هرگونه مدرک مستند» خوانده و تأکید کرده است که چنین اتهاماتی تنها بر مبنای ادعا‌های یک کشور خاص و بدون ارائه شواهد مطرح شده‌اند.

امیر سعید ایروانی با اشاره به سوابق ایران در مبارزه میدانی با گروه‌های تروریستی همچون داعش و القاعده، تصریح کرده است که جمهوری اسلامی نه تنها هیچ‌گاه پناهگاهی برای تروریست‌ها نبوده، بلکه خود قربانی تروریسم سازمان‌یافته مورد حمایت برخی دولت‌هاست.

در این نامه، تلاش برای ارتباط دادن ایران با فعالیت‌های القاعده در سوریه، لبنان، افغانستان و یمن نیز «فاقد مبنای واقعی» توصیف شده است.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با استناد به عملیات‌های اخیر انصارالله علیه القاعده در یمن و تهدید مستقیم این گروه علیه نیرو‌های انصارالله، تاکید کرده است که برخلاف ادعای گزارش، میان این دو گروه تضاد عملیاتی آشکار وجود دارد. ایروانی همچنین با اشاره به افزایش عملیات تروریستی در منطقه و نقش برخی دولت‌ها در انتقال و بهره‌برداری ابزاری از تروریسم، خواستار تجدیدنظر در رویکرد‌های غیرحرفه‌ای و سیاسی‌محور تیم نظارت سازمان ملل شد و از کمیته تحریم‌های شورای امنیت خواست تا با پرهیز از جانبداری سیاسی، تهدید‌های واقعی علیه امنیت منطقه‌ای و جهانی را مورد توجه قرار دهد.

جمهوری اسلامی ایران در پایان این نامه بر تعهد خود به همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی در مبارزه با تروریسم، از جمله از طریق سازمان همکاری شانگهای، تأکید کرده و خواستار تبادل اطلاعات امنیتی برای تقویت مقابله جهانی با تهدیدات تروریستی شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده