دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد، گزارش اخیر تیم نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل را که در آن ادعا‌هایی درباره حضور اعضای القاعده در ایران مطرح شده بود را قویاً رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به شورای امنیت این ادعا‌ها را «بی‌اساس، مغرضانه و فاقد هرگونه مدرک مستند» خوانده و تأکید کرده است که چنین اتهاماتی تنها بر مبنای ادعا‌های یک کشور خاص و بدون ارائه شواهد مطرح شده‌اند.

امیر سعید ایروانی با اشاره به سوابق ایران در مبارزه میدانی با گروه‌های تروریستی همچون داعش و القاعده، تصریح کرده است که جمهوری اسلامی نه تنها هیچ‌گاه پناهگاهی برای تروریست‌ها نبوده، بلکه خود قربانی تروریسم سازمان‌یافته مورد حمایت برخی دولت‌هاست.

در این نامه، تلاش برای ارتباط دادن ایران با فعالیت‌های القاعده در سوریه، لبنان، افغانستان و یمن نیز «فاقد مبنای واقعی» توصیف شده است.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با استناد به عملیات‌های اخیر انصارالله علیه القاعده در یمن و تهدید مستقیم این گروه علیه نیرو‌های انصارالله، تاکید کرده است که برخلاف ادعای گزارش، میان این دو گروه تضاد عملیاتی آشکار وجود دارد. ایروانی همچنین با اشاره به افزایش عملیات تروریستی در منطقه و نقش برخی دولت‌ها در انتقال و بهره‌برداری ابزاری از تروریسم، خواستار تجدیدنظر در رویکرد‌های غیرحرفه‌ای و سیاسی‌محور تیم نظارت سازمان ملل شد و از کمیته تحریم‌های شورای امنیت خواست تا با پرهیز از جانبداری سیاسی، تهدید‌های واقعی علیه امنیت منطقه‌ای و جهانی را مورد توجه قرار دهد.

جمهوری اسلامی ایران در پایان این نامه بر تعهد خود به همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی در مبارزه با تروریسم، از جمله از طریق سازمان همکاری شانگهای، تأکید کرده و خواستار تبادل اطلاعات امنیتی برای تقویت مقابله جهانی با تهدیدات تروریستی شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر